Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Jak získat dokonalé tělo

    0
    scissors
    24 ledna, 2013adminAvon novinky a informace

    Brzy přijde teplé, jarní počasí a my budeme postupně odkládat kabáty a svetry. S tímto obdobím přichází i snaha dostat tělo zpět do formy. Krásné a zpevněné tělo nemusí být vyhrazeno jen pro ty, kteří cvičí za asistence osobních trenérů, či spolupracují s odborníky na výživu a stylisty. Avon přináší vše, co byste mohli potřebovat, abyste získali krásné a přitažlivé tělo!

    KROK 1: CVIČENÍ
    Vše, co potřebujete, je touha po změně a možná i nějaké to vybavení. Tyto tři jednoduché kroky pro domácí cvičení vám pomohou efektivně spalovat tělesný tuk a vybudovat svalovou hmotu. Strukturované tréninkové plány jsou nejcennějšími pomocníky na cestě k dosažení osobních cílů v oblasti fitness. Máte-li funkční a realizovatelný tréninkový plán, máte zároveň klíč k úspěchu. Osvědčeným, systematickým přístupem maximálně využijete svůj drahocenný čas a energii. Začněte cvičit s Avonem!
    NÁŠ TIP: Vždy si dejte 1 den v týdnu pauzu od cvičení, aby se vaše tělo mohlo obnovit a vzpamatovat se po provedeném cvičení.

    KROK 2: ZPEVNĚNÍ POKOŽKY
    Chcete-li se zaměřit na specifické problémy, je nutné vybrat takové výrobky, u nichž je vědecky dokázáno, že dosahují skvělých výsledků, co se týče účinnosti. Například nový výrobek řady Solutions – Tvarující a zpevňující gel na poprsí, který oblast poprsí vypíná a celkově tak dochází ke zlepšení vzhledu vašich křivek.
    NÁŠ TIP: Výrobky péče pro tělo nanášejte krouživými pohyby, tento způsob nanášení pomáhá rozkládat tukové buňky.

    KROK 3: TVAROVÁNÍ POSTAVY
    Stahovací spodní prádlo prostě musíte mít! Okamžitě vytvaruje vaše tělo do přitažlivých křivek. Stahovací prádlo od Avonu splňuje kritéria nejvyšší kvality, jedná se o pohodlné a měkké materiály, ve kterých se budete cítit vždy pohodlně.
    NÁŠ TIP: Nenechte se zlákat k objednání menší velikosti. Stahovací spodní prádlo vypadá male, ale nejde o kouzla a čáry, takže chcete-li, aby vám prádlo sedělo, objednávejte vždy svoji běžnou velikost. Naši odborníci připravili speciální tabulku velikostí, kterou najdete v katalogu Avon inspirace 3/2013, pokud ji použijete, jistě se při výběru vhodné velikosti nespletete.