Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Péče o pleť v zimním období

    0
    scissors
    4 října, 2012adminAvon novinky a informace

    JE POUŽÍVÁNÍ HYDRATAČNÍCH PŘÍPRAVKŮ V ZIMĚ NEVHODNÉ?

    Není, naopak, tato pověra je nebezpečná! Pleť potřebuje v zimním období hydrataci více než kdy jindy. Potřebuje speciální krém, který hydratuje a zároveň ji chrání proti chladu. Chladné počasí pleť vysušuje a působí tak nepříznivě na všechny vrstvy pleti. Nedostatečná hydratace pleti může tento stav ještě zhoršit. V zimních měsících přitom pleť není namáhána jen venku, ale i ve vytopených místnostech, kde na pleť nepříznivě působí horký vzduch. Doporučujeme proto používat Denní krém SPF 15 ze zimní řady Solutions, který pleti poskytuje dostatečnou ochranu před chladným zimním počasím.
    Zima není k pleti příliš laskavá. Nízké teploty mohou způsobit vysušení pleti, mráz dokonce u nechráněné pleti její popraskání. Proto je důležité pleť před těmito vlivy chránit. Čepice a šály jsou důležité, ale nikdy pleť neochrání dokonale. Používejte zimní řadu výrobků Solutions, která pleti v chladném období poskytne potřebnou péči.
    JE NUTNÉ PLEŤ V ZIMĚ CHRÁNIT PŘED SLUNEČNÍM ZÁŘENÍM?

    Ano, určitě! Slunce svítí i v zimě a dokonce i když je pod mrakem, neznamená to, že sluneční záření k pleti nepronikne. Používejte pravidelně denní krém s SPF, například ze zimní řady Solutions. Slunce způsobuje stárnutí pleti – předcházejte mu!

    CHRAŇTE PLEŤ PŘED CHLADEM

    Tři nenahraditelné výrobky pro péči o pleť v zimním období — skvělá sada výrobků na zimu a fantastický dárek k Vánocům.

    Tvář bývá jedinou částí těla, která v zimě zůstává nezakrytá. Pleť obličeje je často vystavena zimě, větru, prudkému slunci a změnám teploty. Všechny tyto vnější vlivy mají za následek dehydrataci pleti, její podráždění a začervenání. Abychom vám pomohli podobným projevům předcházet, vyvinuli jsme speciální zimní řadu výrobků Solutions, které pleti zajistí pocit pohody i v té nejkrutější zimě.

    Noční krém obsahuje provitamin B5, který je známý pro své hydratační účinky.
    • pomáhá vyhlazovat pleť
    • dodává pletl zdravější vzhled, hebkost a vláčnost

    Denní krém s ochranným faktorem SPF 15 je obohacený o vitaminy skupiny B.
    • pomáhá chránit pleť před mrazem, větrem a prudkým sluncem
    • okamžitě pleť revitalizuje a dodává jí zdravý jas Čisticí krém obsahuje pečující a zklidňující složky.
    • jemně čistí pleť vystavenou zimě, větru a prudkému slunci
    • dodává pleti pocit čistoty a zdravý vzhled