Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Podzimní bižuterie AVON

    0
    scissors
    30 září, 2012adminAvon novinky a informace

    Tuto sezónu uvádíme na trh náš dosud nejširší sortiment teplých zimních doplňků pro muže i ženy. S vysoce kvalitními výrobky s módními vzory za atraktivní ceny budete středem pozornosti! Mužům, kteří milují klasicky elegantní vzhled, doporučujeme naše šály. Ženám, které mají rády výrazné módní doplňky, nabídneme víceúčelový nákrčník, který lze použít jako pokrývku ramen, krku hlavy.

    Jedinečná bižuterie, kterou naleznete pouze u Avonu! Doplňky se sezónními motivy jsou módní a jedinečné a výborně poslouží jako dárek! Doporučujeme tuto bižuterii všem, kteří již začali s vánočními nákupy.

    Čelenka Snowdrop je výborným doplňkem pro mladší ženy, které chtějí být výrazné a šik. Čelenka se skvěle hodí jak na každodenní nošení, tak na večerní party. Sponu do vlasů a brož Alaya doporučujeme sebevědomým a elegantním ženám.

    Ideální na nošení po novoročním večírku nebo po práci, kdy jsou vaše nohy unavené po dlouhém dni na podpatcích. Baleríny Haedi mají měkkou podrážku, která se přízpůsobí vašim chodidlům. Baleríny jsou rovněž vhodné pro řízení a na cesty – lze je jednoduše složit do kabelky. Baleríny Haedi nemohou v šatníku žádné ženy chybět!