Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Věda ve službách medicíny

    0
    scissors
    21 srpna, 2012adminAvon novinky a informace

    Téměř všechny ženy touží vypadat mladě a krásně. Nejde jen o to, jak nás vidí ostatní, je to i otázka sebevědomí. Nová řada výrobků Anew Clmical PRO právě toto ženám přináší – dodává jim mladistvější vzhled a dělá je krásnějšími. Nabízíme Vám Avon zákazníkům prvotřídní kvalitu a nejpokročilejší technologie v podobě Vyplňujícího séra proti vráskám Anew Clinical PRO s molekulou A-F 33 a buďte si jisti, že si jeho fantastické účinky zamilujete.

    Každý plastický chirurg vám dosvědčí, že lidé jsou ochotni podstoupit řadu útrap, aby získali mladistvější vzhled. Avon na trh dlouhodobě přináší novinky v oblasti technologií pro péči o pleť. Společnost je trvale klíčovým hráčem v oboru. Avon a jeho vědecký tým světové úrovně se opakovaně staví do čela průmyslového odvětví a přináší zákazníkům inovativní výrobky pro jejich krásu. Make-up přizpůsobující se pleti, dlouhotrvající řasenka, dokonale hydratující rtěnka, revoluční výrobky proti stárnutí pleti a vyhlazující péče o pleť, která představuje alternativu k invazivním kosmetickým procedurám.

    Tyto inovace pochází z Výzkumného a vývojového centra Avonu, které se nachází ve státě New York. Na dvaceti tisících metrech čtverečních tu pracuje na třistapadesát vědců a techniků, kteří vyvíjejí ty nejpokročilejší výrobky na světě. Multidisciplinární přístup při vývoji vůní, dekorativní kosmetiky, výrobků pro péči o pleť a o vlasy využívá ty nemodernější technologie, aby výrobky dosahovaly té nejvyšší kvality a byty atraktivní pro zákazníky po celém světě. Avon má sedm přidružených výzkumných a vývojových center po celém světě, včetně nově otevřeného centra v Šanghaji, které je největší pobočkou Avonu za hranicemi Spojených států.